O nama

Prekrasan ambijent u srcu netaknute prirode!

Odranski ribič je restoran s bogatom 50 godišnjom tradicijom udaljen svega 10 km od Velike Gorice, a 25 km od centra Zagreba. Od 2004. godine, kada je u potpunosti novoizgrađen, zadovoljava sve uvjete modernog ugostiteljstva i posluje po strogim HACCP standardima. Posjed izletišta se proteže na tri hektara travnjaka omeđen rijekom Odrom i stoljetnim turopoljskim hrastom. Za najmlađe posjetitelje imamo bogato opremljeno dječje igralište, dok stariji mogu uživati u netaknutoj prirodi uz ručak ili kavicu na jednoj od naše dvije terase.

Odranski ribič je prije svega obiteljski restoran s pristupačnim cijenama, uhodan tim s dugogodišnjim iskustvom sa zadovoljstvom će za Vas organizirati bilo koju svečanu prigodu: od krstitki, prvih pričesti, svete potvrde, vjenčanja, rođendana do proslava obljetnica braka, ali i poslovne proslave kao što su godišnje skupštine raznih društava ili pak proslava mature, promocije i promaknuća nam također nisu strane.

Posebna su nam strast svadbene svečanosti, taj svečani trenutak ulaska dvoje pojedinaca u brak, smatramo jednim od najbitnijih životnih koraka i tako se prema njemu i odnosimo.

Svadbena sala prima do 200 gostiju, a svadbeni šator do 300 gostiju, prostrani parking restorana, mogućnost organiziranja civilnog vjenčanja na otvorenom, posluživanje aperitiva na otvorenom, sobu koju dajemo potpuno besplatno mladencima na raspolaganje, besplatno savjetovanje glede odabira kolača, glazbe, cvijećarni i još mnogo toga samo su neke od pogodnosti koje Vam nudimo.